Физическо унищожение на 5G антените

– Ако ми се наложи да елиминирам антена, бих подпалил кабелите отдолу – огъня ще си пълзи нагоре по изолацията (която няма начин да не съдържа горяща пластмаса).

– Силно насочена антена (антена-пушка), но тя не е безопасна за близкостоящите, и не е много малка, автомобил може да не я събере или захрани. Но не мога да кажа повече, трябва някой да знае устройството на платката, за да знаем коя частица можем да атакуваме, и как точно.

– Вероятно може да се направи самонасочващ се по 5G излъчването дрон, с малък заряд (тук мисля трябва военен, който да знае какво да направи, какъв заряд да сложи…), може да се пусне от всякъде. Но може да пострада някой, ако му засече телефона…

– https://www.facebook.com/maya.devi.dasi.108/posts/3381396011890097 Ето ти “дронове” 🙂 Има алуминий, в елементите на платките има и злато, и други ценни неща (както и в платките на телевизорите, естествено).

– Много силен магнит също въздейства на електрониката, но също и на електрониката на дрона, така че не знам как да стане…

– Въздушна пушка. Или малокалибрена със заглушител. Но трябва точен стрелец…
= Малка въздушна пушка, която може да изстрелва топчета като тези с боята за Painball, но пълни със самозапалваща се течност, “ръчна” или може да се носи от по-голям дрон.
= Въздушна пушка изстрелва магнит

– Дрон-кукувица: “снася” запалителни (или киселинни) бомбички.