преОбразоване

Крум :: Идея за образоване на хората:

Случайно (доколкото има такова нещо…) попаднах на тази статияоще една, която вече ви показах). Става дума за хора, които търсят “работа”. Можем да предложим на авторката, а и на всички останали “ловци на глави”, да насочват хората които попадат при тях към нашия безплатен курс “Управление на процеси”. Между другото, предлагам официално всички от групата да го изучат, много е полезно. Имам идея за него, имам и знания (без да се хваля, програмист съм, правя го ежедневно), трябва ми помощ да го сътворим. Има го на руски, от акад. ген.-майор Петров (той е бил зам.началник на Байконур и на военно училище, началник на полк в редовната армия, изобщо не е случаен “книжовен кабинетен плъх”), чудесен курс, питайте Мирослав. Има превод с допълнения (специфични за България) на книгата на Петров. Трябва да го направим на български. Защо им е на хората, търсещи “работа” да знаят за “управление на процеси”? Защото ще могат да управляват всеки (!) процес, дори собствено производство, дори да управляват държава. Ако са достатъчно разумни да вникнат в идеята… И тогава няма да разчитат на “работа”, а сами ще търсят начин да правят нещо полезно, за да се осигуряват. Осигурят ли се сами, ще поглеждат разумно към всичко останало, включително “зомбовизора” и “управлението на страната”, съответно ще виждат правилните решения, тоест ще могат да ги обяснят на още хора, да им “светнат лампата”. И когато се събере “критична маса” от знаещи хора, нещата ще тръгнат, не само за тези отчаяните уволнени напоследък, не само за България, а навсякъде (не се шегувам, плюйте ме ако искате).

Мерки за спасение

СПЕШНИ МЕРКИ ЗА СПАСЕНИЕ

Авариен план

  1. Осигуряване на продоволствени продукти и енергия /алтернативни източници, с цел независимост.

Задача – да се изготви списък с най-необходимите до общ бюджет 1000 лева със срок на ползване 3-6 месеца от 4 членно семейство

  1. Система за физическа и енергийна защита

Задача – да се изготви списък с действия и предполагаем ресурс

  1. Просвета за връзката между 5G, Нано-ваксина и микрочип

Задача – да се изготви кратък материал за разясняване

  1. Мислене за нова държава и нови правила
  2. Препоръки за действие по време на „спасителния“ период

Задача – да се състави списък с насоки и препоръки в духа на „Да се прави …“ и „Да не се прави….“

  1. Система за информационен обмен и личностно развитие

Задача – да се изготви списък с препоръки

  1. Да се състави разяснителна кампания в условия на военно положение – какви са възможните права и ограничения на хората в основните им сфери на живота.

Задача – да се изготви списък

21/04/2020